BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

♥ Ceritera Kehidupan : Norbee's Eday ♥

15, Oktober 2011, Sabtu: sememangnya di siangan aku ada acara Majlis Perkahwinan. Malamnya pula acara Majlis Pertunangan. Actually Majlis Pertunangan ini adalah sahabat adinda ku Sarah Hermizar. aku ni supir je. tp sempat gak la nk melaram. kisahnya buat di Vistana Hotel, harus lah gedevas kan. haha. Majlis Pertunangan anak Dato' la katakan. harus lah gah. jom la layan gambar.

hantaran dari pihak Norbee kepada Safwan.

hantaran dari pihak Safwan kepada Norbee.
T____T sob sob sob Tiffany & Co. huhu.

ini lah Norbee. sweetkan dia. ada gigi besi. wee~!!! baju eh penuh mutiara jahitan sendiri. oke sgt gigih. aku ? tidak mungkin segigih itu. hukhukhuk~!!!

korang kenal ni sapa ? haa. korang mesti kenal. ini adalah Fatin Suhana. salah seorang blogger tersohor. lucky to meet her. genit je orangnya. beliau adalah bakal ipar Norbee adik kepada Safwan.

hah korang kenal x ni sapa ? ini tiada siapa siapa. my lil sista and lil sista gak. hehe.

last but not least.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni korang kenal ? kompem kenal gadis comel ini. yeehaaa~!!! haha. sila la muntah tanah karat.

oke dh boleh klik pangkah. sb dh abes dh citer. haha. hah kompem korang tertny tny mana gambar tunangnya Norbee. haha. ada tp x leh nak paparkan. sbnya aksi aku ketika bergambo sangat hodoh!. oleh itu simpan utk koleksi sendiri sahaja. jangan marah ya. haha. oke bai.

No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar