BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

VENDOR : KerjaGilaSiMoll Photography

sapa tak kenal dengan KERJAGILASIMOLL Photography ?
rugi kalau tak tauhu dan tak kenal beliau ini.
this is HIM.
but but but HIS TAKEN!! oke sorry.
eh eh eh. nk citer pasal apa ni ? haha.

oke beliau adalah pengasas KERJAGILASIMOLL Photography sejak tahun 2009.
hasil kerjanya yang sangat menarik tertarik dan sempoi.
paling best dia seorang yang friendly dan humble / good attitude.
and the best thing is DIA BOLEH TOLERANSI DGN KITA.
berbincang dengan kita apa yang kita nak apa yang kita tak nak.
[berdasarkan pengalaman para sahabat BBP]
jom cekidaut hasilkerja beliau.

aku hired dia as my sister's OP on her convocation day.
like a suprise suprise present la utk kejayaan dia dpt Diploma.
senang pakat dgn moll. haha via phone jep. sms calling sms calling.
mmg sgt sempoi and coolio masa deal dgn moll utk kasi suprise for my sister.
unlucky me am not with them. ada keje masa tu. so x dapat join.
jom tgk hasil kerja beliau waktu convo my sister Sarah Hermizar
Perfect Picture with a Perfect Moment. The Best!!!
Brader Sista Lovely Nice Capture.
END. Bye. Thank You. The meaning is for this picture.

This is Fadilah Basri Wedding Picture.
jom la tgk.
Touch Up.  Nice Candid.
Candy Sneaker. Comot Gurl. Guestbook. It's Perfect Picture
Debaran. Nervous. Cuak. Dub Dab Dub Dab. All-In-One

Intan Norazam Abdul Latif, what a perfect moment DIY Wedding with KerjaGilaSiMoll Photography.
Debaran saat diijabkabul. Expresi diri tertonjol dgn sentuhan KGSM.
Alhamdulillah. Syukur ke hadrat Ilahi. penantian yang berakhir.
Hanging Wedding Dress. It's lovely.

Nora Kerel hired KGSM as their 2nd Photographer.
Even as a 2nd OP KGSM give the best to their client.
The angle of picture. The side the light the memories is there.
The sweetest. The candy. It's look yummmy!!!
The best picture. The BBP. we love it. love it. love it. pelbagai gelagat dan aksi. coolio!!!
what a perfect picture on your wedding day izzit ? choose KGSM for your OP.
hehe. me ? tgu dan lihat sajolah. ada rezeki pasti ada. insyaAllah.

do contact them at:

Email: kerjagilasimoll89@gmail.com
HP: +6 013 200 3737

to all my dear lovelies B2B, reader and blogger yang mencari photographer yang terbaik. inilah dia.
KERJAGILASIMOLL Photography. hubungi Mohammad Molkhan untuk mendapatkan shoot yang terbaik.
oke la panjang dah ni bebel. kang muntah lak korang baca. jumpa lagi di lain vendor ya. daa~!!!

10 comments:

  1. yup. he's the best. rina hire la dia. hehe :)

    ReplyDelete
  2. hahhaa sarah.. HIS TAKEN ok.. udah2 la tu.. :P but suke hasil die jugakkk

    ReplyDelete
  3. haa tu la. in RED lagi. haha. :p
    yang penting hasil kejenya menawan. :)

    ReplyDelete
  4. nanti dia OP u ke? nice work la. simple je gambar dia i suka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. in-sya-Allah dgn izin Allah..
      tatau lagi la dear :D

      Delete
  5. kerjagilasimoll memang hebat!..:)
    hey tag u in my new entri yaaa syg..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. will check soon dear :)
      thank you by the way.

      Delete
  6. Replies
    1. sgt suka kerja beliau.
      doakan rezeki sara ada dgn beliau k dear :)

      Delete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar