BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

♥ New Blog Launching ♥


hye hello kawan kawan / readers / bloggers / silent readers,
this is my not so new blog. 
just launching last year in Dec.

oke macam gediks kan gatei buat baby blog but YES ! it is.
haha. sb aku nk kumpul segala ilmu berkenaan Pa&Ma.
bnyk jugak rujukan aku utk membina blog ni.
utk pengetahuan dan ilmu bersama.
sharing is caring is loving is sooooo sexy !!!

tp jangan di lupakan blog yang ini ya !
blog ni akan terus aktif utk meneruskan perniagaan kecil kecilan ku
dan ceritera kehidupan juga ceritera CHENTA !
*korang mesti nak update pasal wedding aku kan ? oke poyos !*
haha.

mohon kawan kawan support la blog yg x seberapa tu.
kalau ada idea ke pendapat ke penambahbaikkan ke
boleh lah kasitau aku ya. sama sama kita perbaiki. eceh !

oke lah jumpa lagi ya. maaf la sejak 2 3 4 5 menjak ni...
mood menulis tu merudum. am facing some prob but let it be !
wait for the right time to write (^__________^) k !
see ya when i see ya. XOXO !

2 comments:

  1. like!! tapi mcm nak nak buat layout cantik2 nie!! nak tukar jgk.huu

    ReplyDelete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar