BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

Segmen MakDara : Macam Cantik Je Macam Comel Je

selingan sat dari review.
sat gi hampa semua muntah asyik dok baca pasal wedding aku ja.
so now mari kita bersegmen.

ternampak segmen ni dari blog Cinta Itu Indah by Syamimi.
so betol gak katanya.. kasi rehat sekejap dari review pasal wedding.
bhuahahaha. aku klu dah semangat nk meng'review' mmg semuanya pun aku review.
sampai sendiri rasa mau muntah tgk gambar kahwin. haha.



aku dan dua orang anak menakan aku.
Muhammad Amin dan Muhammad Nuruddin Hamka
The Monster.
The Heartbeat.
The Drug.
The Love.
They are my sweetie pie.

macam comel jew macam kacak jew
macam cantik jew macam kiut jew

XOXO.

12 comments:

  1. Oh bleh je x ltak gmbr kta eh.nk join

    ReplyDelete
  2. nana singgah dari segmen mak dara:)

    ReplyDelete
  3. Macam comel je..Macam cantik je..good luck sara

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya.. BBL pun join. datang singgah blogwalking..

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  6. comei!
    ni x aci ni ad 3 psg mata ..hehe
    gud luck!
    MG bw here :)

    ReplyDelete
  7. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  8. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    saraaaaa..makin cantik la lepas jadi wife ni.. ;)

    ReplyDelete
  9. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  12. comelnya..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done!
    all the best!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar