BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

♥ VENDOR : G.i Photoshoot ♥

as'salam dan salam sejahtera
si cantek / si kacak / si comot / si kiut
me doakan uols bahagia dan ceria-ceria selalu.
jangan jadi mcm me selalu meroyan jep. haha !

oke me nak share satu vendor yang mmg buat me gile !
gile dengan hasil kerja beliau. me suke ! SANGAT SUKE !
me cant stop myself to look at their creativity on their Fan Pages
owh my.. it's drive me crazy ! woo !

korg tau x sapa ? hehe.

here it is


G.i Photoshoot in the house !!!

sebelum sebelum ni me ada citer pasal G.i Photoshoot ni.
tp on contest term la.
nak baca ? kat sini.

me nak sgt menang hadiah dari G.i tu tp xde rezeki me.
me dapat hadiah yang lagi melets. haha. oke pass !

kenapa me suka G.i Photoshoot ?

sebab:

♠ mereka sangat AWESOME ♠ 
- semua gambar yang mereka petik membuatkan orang jatuh cinta. gile !

♠ gambar yang SEMPURNA ♠ 
- sgt kreatif dalam menyempurnakan sesuatu sudut gambar atau pengwarnaan. err.. apakah ?

 ♠ The Sharpness ♠ 
- gambar yang jelas terang dan nyata. sgt memukau !

 ♠ BALANCES or BALANCING ? ♠ 
- memana lah kan. tp gambar itu sgt seimbang di antara ruang dan objek.

 ♠ It's Beautifull - Full of Moments ♠ 
- setiap detik di setiap petikkan picu kamera mereka.

 ♠ The Mood The Feeling is there ! ♠ 
- dapat merasai "mood" dan perasaan di dalam setiap gambar mereka !

 ♠ A picture says a thousand words ♠ 
- gambar menceritakan segalanya tanpa perlu berkata-kata.
cukup dengan senyuman meleret !

 ♠ Fresh / Originality / Stunning / Inspiring
- gambar yang sentiasa segar. menampakkan keasliannya.
- gambar yang menakjubkan memberi inspirasi.

oke over ! me tau me over ! 
tapi me sgt sgt suka dengan hasil sentuhan G.i Photoshoot.
me x kira. me nk jugak dorg jadi OP me. *hentak hentak kaki*
huhu ! incik tunang... please !!!!

oke oke. cukop meroyan. jom tgk hasil kerja mereka serba sedikit.

see. boleh nampak penoh satu dewan. keseimbangan dan kestabilan itu penting ya !

see. the sharpness. tajam dan tepat. juga terang jelas dan nyata !

suka gambar tunjuk inai ni. sb sgt sharp. jelas. terang. dan indah owh !

haha. again. gambar bride. mmg suka ku tempek. 
sb nampakkan the mulus of the pipi gebus. haha.
me suka. nampak the makeup is so gojes.
me mahu gambar seperti ini juga. bebetul nmpk mcm princess ogeh !

the story of the day by awesome picture.
the balancing the sharpness the candid. me love it !

owh ini boleh bikin me meroyan. me sgt suka hasil kerja mereka.
especially hasil kerja abg wan ! eh ! sapa abg wan ?
the founder of G.i Photoshoot la !

"abg Idzwan Junaidi x nak sponsor Sara ke ? huwaaaa !!!"

huk huk huk ! mahu berguleng nk mendapatkan perkhidmatan G.i Photoshoot.
incik tunang tolong pertimbangkannya ya !
saya sgt sgt sgt gile dengan hasil kerja G.i Photoshoot ni.
xpe xpe. saya akan rajin menabung bermula hari ni. eh !

korang yang mencari OP utk apa-apa majlis, x yah pening-pening.
hire je terus G.i Photoshoot ni.
sini tengok !

do CONTACT them at:

Alamat: 9-1 , Jalan PUJ 3/10 , Taman Puncak Jalil , Bandar Putra Permai,Seri Kembangan, Malaysia

Tel: 016.322.2948

oke ni last.
saya mahu abg wan !
eh ? oke bai !

p dot s: x de kene mengena dgn sebarang upahan atau rasuah ya. saya yg suke syiok sendiri nk up entry pasal vendor ini. jangan marah ya. dah saya suka hasil kerja mereka. sekian ! tempek gambar sket.

haa ! ini la Idzwan Junaidi. yeehaa ! jangan mare ya.

-END-

8 comments:

  1. @anaztasias nora aira sangat gile dengan karya dari abg wan ni. huhu. uwaaaaaa !!!

    ReplyDelete
  2. tula...saye pun jumpe diorg jumaat lps kt promosi kerja kahwin..sgt peramah..mmg highly recommended :)

    ReplyDelete
  3. hasil dorang memang cantik tapi macam over my bajet pulak~ sobsob

    ReplyDelete
  4. @nuha hayati perfect picture for big moments. huhu. nanes tgk gmbr G.i

    ReplyDelete
  5. @dhiera nanes bila ckp sal bajet. me pn. out of budget. kene menabung lagi. hehe.

    ReplyDelete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar