BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

10 perkara yang mungkin pernah anda lakukan


hehe. yang best no. 6
sampai skng kot buat benda tu.
bila dah siap mixer bahan-bahan kek atau biskut,
pemutar tu ku jadikan aiskrim.
haha.

dari kecik tiap kali tgk maksu buat kuih ke kek ke..
mesti berebut dgn anak dia.
katanya nak makan 'aiskrim' ----> krim pada pemutar.
kuikuikui~!!

bercakap dengan kipas pn ada gak buat dulu.
cuma skng dah tak buat dh la.
haha. konon suara serak serak basah bergetar gitu.
haha. kelakar bila ingat balik.

entry santai utk pembaca blog ku.
cayang korang ketat-ketat. XOXO~!!!

7 comments:

  1. No 2 tu dulu selalu buat.heee..by the way,fiza pun add link blog sara ni..keep in touch (:.thanks anyway

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kelakar je jln elak garisan pada lantai. haha. thanx dear darla fiza. KIT. XOXO~!!!

      Delete
  2. No.3 pernah buat masa kecik..haha..
    tapi selalu tak dapat tengok lampu padam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. buat gak dulu. pastu siap tingin nk dok lam peti ais lg. nk tgk lmpu padam pnya pasal.. :p

      Delete
  3. ok..serious dah buat semua...hehehe.

    ReplyDelete
  4. smua cik siti pernah buat...yg makan bater tak masak lg tuu smpai skrg kot dok buat....hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. sama la sara pn klu dok bancuh kuih ke kek ke.. doh sblm msk tu mesti masuk mulut sket.. :p

      Delete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar