BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

Wordless Wednesday: mode of bridezillas


22 comments:

  1. u kawen bila u? tak lama lg ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. In-sya-Allah lepas raya cha.. Doakan i ya. Berdebar ni.

      Delete
  2. macam lebih kurang je date wedding kita ni.btw,take care dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza pn lepas raya eh? hehehe.. all the best dear :D

      Delete
  3. alolo...nape ni sara....off blk k bridezilla mode...b2b kena comel..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... tatau nak kata camne.. tp mmg sdg sgt berbridezillas.. sobs

      Delete
  4. sama la kita kak.
    kita pun tengah mode bridezillas.
    haha.
    dengan mood unstable lagi.
    haih.
    nih pun busy kerja , kad kahwin semua langsung tak sentuh lagi nak tulis.
    :(~

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertabahlah hati. haha. date kita macam sama kan iqah... all the best ya! xoxo.

      Delete
    2. haha.
      majlis akak 31/08 eh ?
      sama la tuh tapi kita nikah in shaa Allah 30/08.
      hee.
      :)~

      Delete
    3. Aah dear... Dedebar dh ni.. X senang duduk dh ni... Uwaaa...

      Delete
  5. aiyoyoyo..bila mode tu dh dtg mmg semua org akn jadi senget seketika..heheh

    gud luck for the preparation sarah! jgn steghess2 tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. betol.. semua orang kene angin puting beliung.. adoiyai.

      Delete
  6. nk join skaki la Sarah..tp sy lmbat lg dr kamu..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh.. jom join skli.. hahhaha.. berapi mulut..

      Delete
  7. Sara syg.Keep calm and get married gitew.Nak kte tolong pape x?Roger je.Skrng tarik nafas dalam2.Hembus pelan2.Semoga semuanya dipermudahkan dear. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita nk sha jd pengapit kita... Boleh? Hahahhaa... Aamiin. Smga semuanya dipermudahkan.. In-sya-Allah..

      Delete
  8. Mesti berdebar-debar kan, sy pulak tgh tggu bila lah kakak sy nk kawin nie....

    Btw, i wish u best of luck sis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... sgt berdebar dear.. makin dekat hari makin serasut rasanya.. Allah hu akhbar..

      Delete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar