BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

♥ Tagged #05 : by Hana ♥


saya telah di tag oleh cik Hana. 
Terima kasih kepada Hana sb sudi tag Sara untuk online contest ini. Baru hari ni dapat post and tgl bbrp hari je lagi. HUHU.

*demi Hana... ececee.. Sara post jugak la. haha*
  1. syarat-syarat penyertaan jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangi Boutique . add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  7. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.9.dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
Sara tatau nak tag sapa. Oleh itu sapa-sapa yang baca di blog Sara ni. Sara tag semua. boleh ? hehe~! coz i know tgl bbrp hari je lagi. So readers or blogger or b2b yang baca yok join this contest. mana tau rezeki kalian kan ?

Good Luck babes. XOXO~!

p dot s: Hana... Sara kopi teh ais dari blog Hana. minta hampun ya dear. wee~!

With LOVE,

No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar