BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

♥ VENDOR : MUA Fareha Rahmat - PreWedding MakeOver ♥

heylow to all my fellaz. sorry baru hegeh hegeh nk update pasal MUA masa pre wedding tempoh hari. tempoh hari tu bila tu ? haha. lama dh sebenarnya. ni baru nk tempek. tp tempek kisah MUA utk prewed la. lain lain gambar masih belom sedia nk tempek kat sini. haha.

a big thanx to Fareha Rahmat. suka dgn sentuhannya. incik tunang kesayangan ku suka dgn hasil tacapan beliau. jom kita layan gambar la. malas la nk membebel. haha.

nude face. ni gmbr bukan pada hari kejadian. sb gambar pada hari kejadian aku adalah "bogel togel" so aku kasi gambar ni la. sb gmbr ni mmg aku x tempek pape pn. the original me. eceh.

ini hasil sentuhan Fareha Rahmat. genit je orangnya. anak sorang. ramah dan best la. suka je borak2 dgn dia. dia freelance make-up artist. kalau ada yang mencari MUA, boleh la hubungi beliau.

face before and after. korang judge la sendiri oke ke x ? sendiri tgk la kan. haha. klu aku puas hati je. x de nk ngomel lelebih. hehe. janji comel maintain. wee~!!!

nah gambar selepas yg besar dabak utk tatapan korang. haha. mata aku sengaja aku jegilkan. konon la kan beso tp sepet gak. xde beso mana pn. heehaa. tampak lebih galakkan ? 

haa tu aku dah tempek gambo make up la. gambo pre wed toksah la tanya. nnt aku tampal la. sabo je la eh. sbnya aku tatau bila la aku nk tempek entry pasal prewed tu. hehe. bukan malas atau lemas cuma aku rasa nnt la. sb sb sb... ahh x yah bersebab la eh. suka hati aku la kan nk tempek ke nk tampal ke nk gam ke kn. haha. oke dah melalut dh ni. baik aku blah sebelum korang bagi aku makan siku korang. hahahahaha. (^_____*)

Kepada yang mencari Jurumekap untuk apa jua acara atau majlis.
Boleh hubungi:

Blog : Fareha RahmatTalian Hayat : 019-394 4695

Selamat menerjah ya kawan kawan.Chiaos~!!!!

4 comments:

  1. tq dear...dah ada ke MUA utk wedding? bila ek tarikh?

    ReplyDelete
  2. cantik... cantik..... suka make up tu....

    ReplyDelete
  3. shahoney: sentiasa jelitassss..

    fareha: dh ada dh dear. tq. :)

    nana: thanx. hehe.

    ReplyDelete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar