BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

♥ The Wedding : Nora Kerel ♥

Hye all. mukadimah yg pendek je ya. haha. sb excited nk share gambar. tp nk gak story mory sket. oke aku fly dari Tawau then terus balik ke Kuantan. demi BBP tersayang. I've promise to attend her wedding no matter what. Alhamdulillah, Allah mengizinkan aku untuk menghadiri Majlis Perkahwinan beliau walaupun hanya sekejap jep dapat berjimba jimbit dgn para sahabat BBP. "sorry babes have to go. rushing sb tunang nk balik KL" T_________T 

Apapun love all the DIY. The dias. The deco. The guestbook. The ice cream. The food. The bride dress. The groom attire. Everything in her wedding is super awesome. rajin betul. dah boleh dapat RATU DIY dah. haha. Let's picture be a story teller. Check it out!!!

sampai je ke destinasi majlis terus terjah super duper arch ni. leleh. T_____T
suke suke suke. the gazebo.

ini dah jadi perkara wajib. suke aku conteng conteng kat guestbook.
tp yg lagi best bila...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
gambar di atas di tampal di dalam Guestbook Nora Kerel. wah shuke banget.
kacak dan jelita kan kami. haha. This is Hernyzar Helmizan.
this picture credit to Rosebay PhotoGuestbook

nampak Intan Norazam. bergambar lagi di gazebo arch ni. 

the center piece. rajin sungguh Nora Kerel. eh incik tunang tu. hikhikhik.

what a beautiful pelamin. it's sooooo colourful. Pelangi Cinta.

ini pun dah jadi gambar wajib. kami bersama perantin. amik berkat.
moga di permudahkan. amin.
this picture credit to Rosebay PhotoGuestbook.

here we are. the madness of BBP. macam macam aksi dan gaya. love them much.
dari kiri berdiri: Aliza Johan, Rosmahelawati, perantin Nora Kerel, Fadilah Basri and ME.
dari kiri duduk: Nur Masitah and Intan Norazam.
*BIG hugs*
this picture credit to KERJAGILASIMOLL

again. partly BBP on the wedding yang gila camera kat Rosebay PhotoGuestbook Booth. haha.
this picture credit to Rosebay PhotoGuestbook.

Ice Cream Monster. haha. love the taste of Honey Soft. rasa mcm kanak kanak lak makan this Ice Cream. incik tunang pun x beragak makan Honey Soft. haha.

the cutest corsage from Fadilah Basri. The inspiration in Bulan. haha.

semua pun cantekkan ? sgt cantekkan kan ? owh melting. me love it. I wish that my wedding become true. amin. *gatei cik sara ni. haha* so Nora Kerel is the last wedding in year 2011 as a BBP. next year start dgn sapa ya ? yok bikin kecoh. haha. oke la. jumpa next entry. hari ni je dah 3 entry aku post. nnt nk story pasal holiday di Tawau dan wedding my sister-in-law. thank babes for dropping by. love my readers so much. mwah~!!! XOXO~!!!

15 comments:

  1. sarah, terima kasih sebab datang !!! =) terharuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!

    ReplyDelete
  2. almost welcome dear. x yah la nk terharu. mmg sara nk dtg pn. mahu bikin kepoh la katakan. haha :p

    ReplyDelete
  3. cantik-cantik semuanya kat wedding nora. sarah.. kita x sempat jumpa kan? saya datang waktu nora tengah shoot outdoor je.

    ReplyDelete
  4. aah. sara de tny kat abg AF. beliau ckp kak Sitti di hotel. huhu. kalau x boleh bergambar bersama juga. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah nora... sgt meriah... hai sarah.. sy laila..;)

    ReplyDelete
  6. suke corsage tu..memang makin jd trend skrg kan? hehehe :)

    ReplyDelete
  7. tiap kali tgk gmbr2 review wedding sarah msti dpt feel kemeriahan tau hahahaha..rugi x p :(..benci bos sdiri

    ReplyDelete
  8. laila: hye laila.. nice to know u. *hugs*

    shahoney: we all mmg cumel pe. haha.

    intan: trend terkini hiburan sensasi. haha. kewl izzit ?

    uya: aloo cian dia x dpt attend. hehe. x pe nnt dtg utk yg lain2.. lepas ni uya pnya turn kn ? pasti kami bikin kecoh. hoho.

    ReplyDelete
  9. thniah nora!! sorry cant make it..semoga bahagia hingga ke syurga..cepat2 dpt baby comey2..syg BBP.

    ReplyDelete
  10. amin. :) sara tlg aminkan doa kina. :)

    ReplyDelete
  11. maera... jgn la sedey. nnt wedding BBP yg lain kamu dtg la.. kita bikin kecoh. hehehe :)

    ReplyDelete
  12. Hi dear, nice blog. Suka baca all your wedding preps. I'm one of your silent readers *malu2*. I'm a B2B jugak yg sedang prepare for my magical day. Kalau sudi drop by and follow my blog okay! :) http://pikapikah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar