BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

LIKE . SHARE . WIN - Border Lace Giveaway by AdRia Cottage

as'salam dan salam sejahtera.
me join contest lagi. 
actually me nk update satu kisah retis yang tak reti bahasa.
tp biarlah beliau. malas me nk up entry tesebut.
klu ada mood nnt me up la eh. huhu.

oke jom tgk contest apa. hehe.
again it's a Border Lace Giveaway. kali ni by AdRia Cottage.
nak join follow TnC di bawah ni ya.

1) Like FB Fanpage AdRia Cottage
2) Letak gambar di bawah ni di dalam blog atau FB Timeline uolls.

3) Dan menangi hadiah 1 meter Border Lace (double layer)

semudah 1 2 3.. Dutch Lady. eh ?
haa senang je kan ?
jom join dan share dengan kawan-kawan oke ?

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 16 Disember 2012.
dan masih ada 10 hari lagi untuk uols semua join me contest the best ni.
jangan tunggu lama-lama.. 

kepada mereka yang telah menyertai,
semoga berjaya dan menangi hadiah yang best ni.
Semoga Berjaya~!!!

4 comments:

  1. Sara...rajinnya.gudluck dear. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sha.. sha pn jom la join..
      mana tahu ada rezeki nk kahwin boleh menang :)

      Delete
  2. Replies
    1. tq mimie sayang..
      gudluck utk mimie jugee...

      Delete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar