BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

Yeay! Kad kahwin dah siap. Siapa nak angkat tangan!

as'salam semua.
rendu korang lah. sangat sangat rendu.
maaf lah ssh bebenor iols nak update blog skng.
busy weh. *busy sangat! tgn dibahu*

oke tengok tajok pun uols dah tahu kan.
kad kahwin iols dah siap uols. haha.
tgk ni tgk ni!


taraaa... haha.
sapa sapa yang follow IG iols mesti dah tgk gambar ni kan.
aah cilok dr IG iols je. malas nk snap yang lain.

oke.. sesiapa yang nak kad boleh anta alamat ke
dengan subject: saya nak kad kahwin comel.
hehe. memudahkan untuk iols sukat nanti email2 utk disalin alamatnya.
oke jangan lupa subjectnya ya.

if nak komen kat sini pun boleh jugak.
tp nnt iols x approve la komen uols tu.
nnt uols kene komen double tau. haha.
satu komen utk alamat. satu lg komen komen best dr uols la.
penggila komen katakan.

oke lah tu je. tgl lagi 48 hari.
dedebar sangat rasa.
tok kadi pun baru je booking tadi.
dengan gelabahnya. haha. nnt story lain k.
jumpa lagi. xoxo.

33 comments:

  1. wah dh siapla. mesti berbunga je hati tu kan kan huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. berbunga la juga.. siap sesengih sensorang tgk kad kahwin sendiri.. haha.. cha dtg tau majlis sara. hehe.

      Delete
    2. bestfriend kite dulu cakap, " mesti hati berbunga2 tengok nama sendiri atas kad kahwin, takdir sebenar dah terjawab" hehe. cantik kad! sama mcm kad kite 6x6 kan sarah?

      Delete
    3. Aah 6x6 sizenya dear... Sdg berbunga lah ini.. Hahahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah dah siap.. hehe.. suka suka suka..

      Delete
  3. wahh dah siap card ! alyn x order lagi. T.T still tgh survey. sarah boleh share kt mana sarah bt card tak hehe cantikkkk. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alyn... sara buat kat kuantan ni je. print media nama kedai.. amik yg pakej.. :D btw thank you dear..

      Delete
  4. cantik kadnya. :)
    lg 48 hari ea. dah x lama dah tu.
    japlagi sedar2 jer majlisnya dah esok lusa jer, kan.

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. dedebar juge ni.. hehe.. thanx ya dear..

      Delete
  5. Cantik la kad kawen Sara! ^^ Simple je. I like~ Tinggal 48 hari je lagi. Mesti dupdap2. Hee~ Jangan kelam kabut sangat buat preparation tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aida.. agar berdebar juga ni.. bnyk lagi yg nk kene siapkan.. :D

      Delete
  6. simple n nice kad awak :)
    bila nak mula edar kad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear.. in-sya-Allah masa raya dh start menjemput. klu yg jauh pos kad mgkn dlm mgu pertama raya kot.. skng ni pn dh start edar sket2.. :)

      Delete
  7. Penggila komen yaa~... haha

    Cantik kad tu....nak~~ haha
    nnti saya emel alamat eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Suka komen komen.. Ngeee.. Ok dear nnt sara pos oke.. :)

      Delete
  8. Wewitt...sweetnye kad.Saya nak.Saya nak.Haha.Beshnye sara.Wajib anto kt sha taw.Sat g i komen kali ke 2.Mihmihmih. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure dear.. Pasti di hantar pd sha... Hehehe..

      Delete
  9. wewiittt! xlama dh tu..Sara tinggal mna eh? kalo dkt blhla p..Shu dok Penang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sara di Kuantan dear... Shu doakan dr jauh pun dh cukop bersyukur dear...

      Delete
  10. cantik kt tu...klo wedding kt selgor mst ana g..

    ReplyDelete
  11. nk jugakkk!!!
    jpg Sya email

    tempah ktne nih?? Sya xtempah pon kad lg. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Oke sya..
      Awal lg kan nk tempah... Lepas raya sempat lg tempah kad..

      Delete
    2. Sara, sya da email ke belom???

      lupe la.. rs macam da... huhu

      Delete
  12. wahhh! gojes kad kahwin die :) anis nak jugakkk... nti anis email tau... hehehe (pengumpul kad kawen rakan2!..hehehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. oke dear.. in-sya-Allah nnt sara anta oke.. tq dear :D

      Delete
  13. wah excited yea kad dah siap :) hihi..
    tinggal sebulan lebih je lagi..
    moga dipermudahkan segala urusan yea dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt excited sb nama sendiri yg tercatat diatas kad tu.. ngee.. renyeh je.. haha..

      Delete
  14. tahniah sarah.. Tapi macam xleh nak p je.. kuantan jauh..hehe. btw jemputlah datang kenduri Yong 12hb 8 ni di kuala nerang, kedah

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. x pe.. sara pun x dpt nak g wedding ain.. busy beraya.. aahhahaaa..

      Delete
  15. haruslah dh siap kad tinggal berapa hari je dh..hihihi

    ReplyDelete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar