BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

Entry 2 in 1 : 1st GA by Nana 'Spontaneous Picture' & BR1M

hello darla..
tgk tajok. punya lah nak up entry.
dah jadi 2 in 1.
tamak di situ. haha.

sebenarnya nak join GA by Nana 'Spontaneous Picture'.
contest tersebut memerlukan aku untuk tempek gambo spontan.
haa gitu. so dah alang-alang aku nak tempek gambo ni.

2 orang budak poyo dapat BR1M. haha.

gambo ni masa aku dapat BR1M hari tu.
kira macam 'koya' la amik gambar nnt nak up story pasal aku dpt BR1M.
ini semua poyoooooooooo~!!!

dah dapat dah duitnya. orang kasi kita amik sajo lah.
nama pun rezeki. alhamdulillah rezeki. syukur nikmat.
dapat lah nak shopping barang kahwin.
haa... kan aku dh bgtau.. aku ni perantin cheapskate.
mana dapat source $$$$$ semua pun aku guna beli barang-barang kahwin.
haha. kuikuikui~!!! (^______^)V

oke cukop utk penerangan gambar BR1M.
*APTB*
now kita back to contest.
sila baca ini ya..

Syarat-syarat:

1. Mesti ada blog. Tak kisah lah blog apa pun.
2. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia.
Ada kad pengenalan? OK. Boleh join. :)
3. Sexy, sporting dan berperwatakan menarik
(*ok. Ini tipu) muahahaha..

Apa yang anda perlu lakukan?

1. Mestilah follow blog picisan Nana ni. :D
2. Berikan 1 picture yang paling spontan anda dan pasangan.
3. Pasangan tu tak semestinya pakwe, tunang, suami, kekasih gelap atau lain lain. Berpasangan dengan kawan kawan, ibu bapa atau bos pun boleh tapi mesti ada picture contestant. Faham??
4. Buat serba sedikit penerangan tentang picture tersebut.
5. Sila like FB Page Treenea Dealer Senai (as sponsor)
6. Copy and paste kan link GA Nana ni kat entry korang. Maaflah. Nana tak punya banner yang cantik untuk korang copy. Huehuehue.
7. Setelah siap semuanya, sila link kan entry korang ni di ruangan komen yea.

Hadiah yang bakal korang terima.

Tempat pertama: Satu botol body mist victoria secret.
(Boleh pilih perisa)
Tempat kedua: Satu kotak VCOA by Treenea
Tempat ketiga: Satu helai shawl satin.
(Boleh pilih color)
3 hadiah saguhati.

*hadiah saguhati di sponsor oleh mhz. Tak tahu dia nak bagi apa. Berdoalah dia bagi benda yang berfaedah. Haha. Lelaki kan... mana tahu pilih barang.

Tarikh tamat
14 March 2013.

oke itu aku kopi teh dari blog Amalina Ali. haha.
nak tahu lebih lanjut klik banner di bawah ni.


so korang apa lagi.
jom la join. hadiah pun best tu.

p dot s: rezeki nak kahwin orang kata. so dpt lah bantuan utk orang bujang. haha. kalau ada rezeki nak kahwin.. boleh menang contest ni. wah gitu kau yakinnya aku. haha. oke bai.

19 comments:

  1. haha..... tahap keyakinan yang tak terbendung tingginya.... good luck sist!!!

    ReplyDelete
  2. sy bru nk p amik br1m esok..GA tu mcm menarikla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la join shu.. hehe. tahniah dpt BR1M juge.. wee~!!

      Delete
  3. wahhhh... semangat dapat BR1M yea. HIHI.


    Good luck dear. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nana.. hehe. doakan sara menang... weee~!!!!

      Delete
  4. wahh..dapat eh BR1M tu...sy x dapat pon..haha..x layak pulak.

    ReplyDelete
  5. wah dpt eh BR1M tu. nak jugak sikit please uhuhu lama i tak dtg blog u. busy :((((

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. x pe. busy nak masyukkkkk tu.. weee~!!!

      Delete
  6. Untungnye dapat BR1M ;)

    Btw ; gudluxxxx sis ;)))

    ReplyDelete
  7. weee,saya tak dapat brim nie..
    confuse jap gaji under 3k or 2k eh dear?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2k kebawah rasanya dear... hehehehe..

      Delete
  8. najihah xdapat pom BR1M nie ~

    pelik juge ~

    ReplyDelete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar