BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

Wordless Wednesday : Faces of Me. Bhuahhaha~!!!

boleh lah muntah. bhuahahaaa~!!!
layan je lah kesengalan aku nih.

13 comments:

  1. cumil. sweet.. pandai awk gayakan..

    salam ukhuwah dr nanie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah nanie :)
      tq for the compliment. nanie pun shumel.

      Delete
  2. Replies
    1. itu gaya sengal ubi. bhuahahaha~!!!
      tq wawa :)

      Delete
  3. hehehehehe

    biasa lah tewww

    WE pon kekadang cmtu jugak hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama pn kaki camwhore kheennnn..
      haha. bila datang sengal jadi camtu lah.

      Delete
  4. hall of fameee gittewww. hikhik.

    Muka Sarah macam Mira kat dalam Rindu bertamu di abu dhabi laaarrr. waaahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhuahahaha. org ke berapa dah chacha ckp muka sara sama mcm mira. erk... pengsan dan perasan betol sara ni. gagagagaga...

      Delete
  5. alala comelnye, dija bila dah kawin ni kan malas dah nak pakai shawl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dija sayam.. jgn malas. kene sentiasa melawa haa gitu. melawa utk suami :) tp dija pakai bawal atau tudung express lawa...

      Delete
  6. alala comelnye, dija bila dah kawin ni kan malas dah nak pakai shawl :)

    ReplyDelete
  7. wahhh macam2 gaya sis boleh pakai tudung... cantik + nampak eleganttt dgn sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gaya hentam sajo.. hahaha :p
      pastu nk pki style tu skli lg lupa dah step.
      bhuahahha~!!!

      Delete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar