BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

Main Kaweng Kaweng Versi Terlama

ohoi ko jah.
baru la ni nk update wedding depa ni?
ikot sookaa la. janji ada entry.
bhuahahaa.

kisahnya gambo ni semua dlm hp bintang.
bintang lak bertahun baru nk transfer.
so meh la tgk gambo sempoi kami ber'camwhore'

menyambut pengantin lelaki. setengah jam tgu kat bus stop. huihuihui~!!!

nak berarak ke pelamin. cantik baju perantin. suka lak aku.
ini adalah wedding kupu kupu berpupu pupu.
eh? ntah aku tatau mcm mana hubungan silaturahim kami.
bau bau bacen la aku dengan si perantin lelaki ni.

mak aku cakap, masa kecik kecik kitaorg selalu main sama-sama
mcm close gila lah. bila dh besar, kenal pun tidak.
bhuahahahaha~!!!

nama pupu ku itu Afiq. menikah dengan jiran aku.
jiran sebelah umah oit. tak ku sangka.
tecik jep dunia. bhuahahahaha~!!!

dok atas pelamin dah. putih berseri pelamin. tantek.

masa makang. eh apa perantin pompan korek igong. haha. ampun gurau je eh. bhuahahaha.

ini sepupu ku. kira dalam pupu pupu belah mak dia lah termuda.
abaikan wajah tercepit aku tu. haih. x semenggah lak aku rasa.
ada wedding lagi.
wedding si Tqah Misdar.
dia ini blogger juge.
sempat ku singgah sebelom gerak ke KL.

owh aku tergemok. haha. tantek kan baju perantin.
gabungan warna turquoise+gold.
kembang setaman owh sookaanya den.


terjumpa blogger Atie.
eh beliau pn pergi wedding Tqah.
so apo laie. bergambau lah dulu.
masa ni den baru sampai.
Atie dah nak balik dah.
den sampai lewat sedikit. ngee~!!

pas makang makang kat wedding Tqah, aku dgn bintang pn balik KL.
eh? aku balik KL? eh tak aku g KL.
follow bintang balik. jenjalan katanya. haha.
oke lah itu dulu. nanti story lain. daa~!!! XOXO.

4 comments:

  1. eh eh ada mke kiteww laa..ngihiks..^_^..
    haha aie punx update wedding tqah haaa..
    kenape pun x tau..kui3

    ReplyDelete
    Replies
    1. atie busy dgn bisnes. haaa gitu.. haha..

      Delete
  2. kecik je dunia kan...
    kupu2 awak kawen org sblh umah awk je.. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu laa. tanjat tau.. ms dorg bertunang sara x de di Kuantan so tatau. masa wedding eh... eh.. baru ku tahu.. haha.

      Delete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar