BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

Review #02: Official Photographer Puteh Studio

as'salam dan salam sejahtera all.
sorry again for the pending review.
Big M is super duper menguasai diri kini.
sobs. cant solved it. haha.

oke back to topic.
kali ni sara nak review pasal my OP.
superb best! bro Khairul and Muham.
my photographer. their job are marvelous!

oke tok sah nak propa let see the pictures.

amaran keras. entry penoh gambar. check them out.





 di antara kreativiti dari Puteh Studio.
menggunakan segala apa benda yang boleh di shoot.
mmg best. dan sememangnya daku berserah 100% kepada dorang.
untuk berikan yang terbaik pada kami.
kisahnya... iols saket otak uols. kenduri sendiri jadi planner.
gila tak mental nak pikir memacam. haha.

oke jom sambung gambar gambar iols lak.
bhuahahahahaha~!













haaa best tak? best tak? bestkan? sangat best hokeh!
all these photo credit to Puteh Studio.
tq so much sb bagi picture yang best.
walaupun perantin ni sangat kaku keras kayu nak posing.
sara kemho syiok sendiri oke sajok.
kalau ada orang len amik gambo jadik malu la hoit. haha.

sama gak maca OV. sblm jumpa dorang sara mmg dh ada list photographer.
tak hagakkan ada list bagai. haha.
tp still back to our budget.. perantin cheapskate kata.
so kene pandai dan bijak berbelanja la.

masa memula nampak Puteh Studio ni, one of my fren share the promo.
oke tgk promo macam menarik jep. belek belek gambar dorang.
terus rasa alamak bestnya.. macam best je.
menepati citarasa sara dan gambar dorang pun cantik dan lawa.
so start email them. ask the promo still available or not bla bla bla.
terus proceed for booking serendah RM100. walaweh syioknya. haha.
then decide nak meet and nak kenal kenal.

tapi malangnya.. sara tak sempat nak jumpa dorang.
incik husband je yang pergi jumpa dorang waktu itu.
so they discuss apa patut and bayar.
senang je. tp team Puteh Studio tak terima full payment.
ada 3 kali bayaran. sblm majlis. semasa majlis. dan masa ambil album.
sangat best dan mudah dan senang berinteraksi dengan dorang.
paling best boleh bertolak ansur and still keep the trust each other.
gitukan.. haha. tp mmg best la. rasa tak rugi hired dorang as my OP.

dorang sangat profesional.
a day before majlis dorang sampai dalam kul 8 mlm camtu dari KL.
sampai sampai terus ke umah sara lak tu.
haha. sara masa tu kelam kabut ngemas bilik perantin.
my sister panggil cakap photographer dah sampai.
sara mnta husband bawa kan dorang ke homestay.
penat weh nak kejar ke sana ke mari. bhuahahaha.

what can I say about them..


A good photographer can make you look incredible, even when you're not feeling very sexy.


that's them!

they make me feel pretty in picture.
feel gorgeous even though I am not.
haha. awesome isn't?

they're so highly recommended. why?
good in communication
good cooperation.
humble and nice.
amazing skill they have in photography.
tolerate.
GOOD JOB!

itu je lah. kalau rasa nak tengok gambar dorang.
boleh lawati laman FB Puteh Studio.

chiaos amigos amor! xoxo.

10 comments:

  1. pengantin cantik gambar pun cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Tq fiza.. Fiza pn tantek ms majlis fiza..

      Delete
  2. berseri laa awak pkai lipstik merah^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. X berani gak pada mulanya... Tp gigih nak gak try.. Tak sangka oke plak dgn kulit.. Hahahahahaa...

      Delete
  3. cantikkk. boleh buat reference wedding nnt :) thanks awak!

    ReplyDelete
  4. Cantikkk..ok dh tu.tserlah kreativiti yer..I like kasut kat batu tu..hihihi

    ReplyDelete
  5. Cantik...
    Baru deal appoinment dengan diorang,
    Harga pun berpatutan hope dapat hire diorg untuk jadi my OP nanti :)

    ReplyDelete

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar