BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

Kesetiaan Ku

tahun 2009 bakal berakhir tidak lama lagi. dan aku masih di sini setia menanti si dia melamar aku. wlpn cinta baru berputik antara kami, bagaikan suda mengenali hati budi masing2. perkenalan yang singkat membuahkan rasa cinta ku kepadanya. syukur alhamdulillah.

ramai diantara kenalan dan sahabat aku suda mendirikan rumah tangga nan indah. aku bersabar di sini sehingga saat itu tiba. perancangan dah di buat. keputusan suda di ambil. sehingga saat itu tiba aku masih lagi sendiri. kasih sayang yg di hulurkan olehnya ku terima dengan hati terbuka. wlpn saat itu aku masih keliru apakah ini cinta sejati yang ku cari. alhamdulillah hubungan yang terjalin semakin hari semakin tebal kasih sayang di antara kami.

I LOVE YOU for all you are~!!

No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar