BLOG DISCLAIMER

Blog ini merupakan blog berkenaan Ceritera Kehidupan / Ceritera ILMU / Ceritera Lawak@Gossip / Ceritera Persiapan Perkahwinan / Ceritera CINTA / Ceritera Sahabat & Ceritera Hikayat Cik Puan Sarah Hernyzar dan Encik Tuan Helmizan untuk sejarah kehidupan kami. Blog ini juga adalah untuk di kongsi bersama pada pembaca dan blogger. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di Contact Us. Sebarang komen / kritikan boleh di isi di ruangan selepas entry. Sebarang perasaan menyampah / meluat / melugai / atau sebagainya adalah tanggungjawab sendiri. Sila tidak teragak-agak untuk pangkah X. Sekian Terima Kasih.

☆•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

♥ #06 Online Contest : Urban Vibe Online Contest ( Edisi ke-3 ) ♥


1) Pertandingan terbuka kepada bakal pengantin Seluruh Semenanjung Malaysia yang berumur 20 tahun ke atas sahaja. Tidak di benarkan mewakili mana-mana pihak untuk menyertai pertandingan ini.


2) Peserta hendaklah mempunyai BLOG dan HENDAKLAH MENJADI FOLLOWER http://www.pameran-pengantin-malaysia.blogspot.com/ dan add kami di Facebook Pameran Pengantin Malaysia.

3) Entri hendaklah bertajuk 'URBAN VIBE ONLINE CONTEST EDISI KE-3 "..... and they live happily ever after"

4) Sila letak banner badge rasmi pertandingan ini di atas blog atau side bar blog anda dan juga dalam entri pertandingan. Dan sila linkkan ke blog PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA. Serta anda juga dikehendaki menggunakan BANNER RASMI "Urban Vibe Online Contest Edisi Ke-3" sebagai Profile Picture di Facebook anda sehingga tarikh tutup pertandingan 5 Februari 2011..

5) Sila "like" page URBAN VIBE EVENT di facebook selaku Penganjur PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA.

6) Sertakan sertakan gambar penuh (anda & pasangan) yang terang dan jelas (Sila pastikan gambar anda berdua sopan dan tidak menyinggung mana-mana pihak)

7) Sila ceritakan kisah percintaan ayah & ibu anda yang menjadi inspirasi kepada anda & pasangan anda yang bertajuk ".... and they live happily aver after"

8) Letakkan gambar perkahwinan ayah & ibu anda


9) Namakan penganjur Pameran Pengantin Malaysia dan di manakah lokasi dan tarikh Pameran Pengantin Malaysia seterusnya.

10) Letakkan LOGO penganjur dan LOGO rasmi Pameran Pengantin Malaysia.

11) Selesai semuanya, TINGGALKAN KOMEN pada ENTRI INI SAHAJA. InsyaAllah pihak kami akan menjengukkan diri ke blog anda. Yang tak tinggal jejak, tidak akan di layan.

Semua keputusan adalah MUKTAMAD. Sebarang email pujuk rayu tidak akan di layan. Tarikh tutup penyertaan adalah sehingga 5 Februari 2011 sebelum 12 tengah malam.

Hadiah-hadiah merupakan:

Tempat Pertama

Bunga Tangan Fresh Flower berharga RM200.00
1 Sesi Make Up yang ditaja oleh Eyra Rizal Touch berharga RM 450.00
Sijil Penyertaan

Tempat Kedua

Bunga Tangan Fresh Flower berharga RM 150.00
Sijil Penyertaan

Tempat Ketiga

Bunga Tangan Fresh Flower berharga RM 100.00
Sijil Penyertaan


**********************************************************************************

kawan-kawan, b2b dan para bloggers boleh la join online contest ni. Sara doakan moga kalian berjaya. Sukses selalu. XOXO~! join jangan x join oke.

No comments:

Post a Comment

Thank you for dropping by my humble blog.
And thank you for drop some comments.
May Allah bless your life. Aamiin.

Copyright © Hernyzar Helmizan Profile and Official. Designed by sarahhernyzar